Nå legger VI ut på en fantastisk reise!

- Som daglig leder i Vicario har jeg vært med på en fantastisk reise. Fra det hele begynte i 2013, med en håndfull spanjoler i stallen (sjekk vicario.no), til i dag hvor vi har mer enn 160 lykkelige medarbeidere ute i felten. Dette er også det naturlige bakteppet til nyvinningen ViGruppen. Stadig har vi fått forespørsler om tjenester av denne typen: Kan dere fikse transport? Har dere den eller den type verktøy å leie ut? Har dere malere i stallen? Flisleggere?  Har dere kurs?

Dessverre måtte svaret bli nei. Men ikke nå lenger. Vi tok rett og slett konsekvensen av klare behov i markedet for en del tjenester. I dag har vi 7 selskaper på plass. Og vi har ikke tenkt å stoppe med det. Målet er å skape en nærmest 360 graders virksomhet (ViGruppen), bestående av en rekke selskaper som kan imøtekomme små og store behov i bygg- og anleggsbransjen.

Den beste garantien for å lykkes, er å få tak i de aller beste folkene. Med det nettverket vi har i dag – både innenfor og utenfor bransjen – vil vi ha de  beste forutsetninger for å skaffe oss supre fagfolk.

Det snakkes høyt om viktigheten av trygge og gode arbeidsplasser. Gjennom ViGruppen vil vi ha muligheten til å ”utvikle mennesker og gi dem et bedre liv”.  Vi vil påstå at Vicario er i norsktoppen når det handler om gode arbeidsplasser. Eller som vi sier: En lykkelig medarbeider er en god medarbeider.

Med ViGruppen skal vi ta det enda et skritt videre, ved å gi kandidater ytterligere muligheter til å videreutvikle/spesialisere seg. Samtidig som de hele tiden vil ha et solid apparat i ryggen, som sørger for trygghet, forutsigbarhet og trivsel.

Vi skal skape selskaper som er best innen sitt felt. Best på fag. Best på effektivitet. Best på rutiner. Og best på trivsel. Store ord. Men TRO er en av våre tre verdier. Tro kan flytte fjell. Det er akkurat det vi har tenkt å gjøre. Flytte fjell. Skal vi klare det, må vi ha de beste folkene med på reisen. Reisen starter her!

Tobias Finsnes
Konsernsjef i ViGruppen